Ett steg i rätt riktning

Tidigare ikväll satt jag och Skogsdungen på ett trevligt litet hak vid Sture och drack vår sedvanliga dos alkohol.
Allt var perfekt denna afton - en sådan gemytlig stämning som nästan går att ta på. Vi häller i oss vår första rejält starka pinne.

Efter någon timme tar kvällen en helt ny vändning - Det är en skock nysvenskar som sakta slingrar sig ner för de branta trappstegen. Som vanligt så bara önskar man att den första på tok för nedtonade grabben i ledet halkar och slår sig riktigt allvarligt. Med en liten skön domino-effekt på de så skulle hela kvällen vara tillbaka på Omega.
Men icke ! De går sådär kaxigt fram emot baren som bara nysvenskar gör och beställer Ramlösa.
Hela stället drar en gemensam suck, och man märker att varenda arisk människa på stället tänker "allt är den där jävla bokens fel !"

När man trodde att kvällen inte kunde bli sämre så händer det. De nysvenska sätter sig vid bordet bredvid, och då hade bägaren med nyskummad öl svämmat över något ordentligt. Efter en stund så går de alldelles för mörka männen på rökpaus och frågar om vi kan vakta deras nysnodda Cananda Goose's och där ser jag och Skogsdungen vår chans !

När det alldelles för mörka sällskapet rest sig och så småningom blivit ett med den svarta nymålade väggen hugger vi likt kobror efter mobil, pengar,  lillesystrars nummer och annat dylikt.

Rättvisa hade skipats, glädje införskaffats. Dagen var räddad. 

Lillabystern - Pedofil, Nazist , Rasist, Kommunist , Vägglist, Socialist, Patriarkalist, Alkolist, Moppedist, Analfist, Alta Vist, Antisemitist, Oliwer Twist, Jomen visst - 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0